Borac planira prijateljski meč s Olympiakosom

Održan sastanak

Borac planira prijateljski meč s Olympiakosom

Sinoćnjoj revanš utakmici play-offa za plasman u Ligu šampiona između Rijeke i Olympiakosa prisustvovao je jedan od čelnih ljudi Borca i član Upravnog odbora zadužen za sportska pitanja Vico Zeljković

Zeljković je tokom boravka u susjedstvu održao sastanak sa proslavljenim fudbalerima grčkog kluba, a danas aktuelnim članovima najužeg rukovodstva, Darkom Kovačevićem i Predragom Đorđevićem.

Na sastanku se razgovaralo i o mogućnosti da Olympiakos sljedeće godine gostuje u Banjaluci, što je potvrdio i Kovačević, koji je danas angažovan kao savjetnik predsjednika kluba Evangelosa Marinakisa.

"Borac je, svakako, veliki i nadaleko poznat klub. Mene vežu posebne emocije za Republiku Srpsku i narod koji živi na tom prostoru. Sa Zeljkovićem smo razgovarali o prijateljskoj utakmici između Borca i Olympiakosa, koja bi mogla da se odigra na proljeće u Banjaluci, a ne isključujemo mogućnost da banjalučki klub bude naš gost i u Pireju", istakao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vico Zeljković nije krio zadovoljstvo nakon održanog sastanka sa predstavnicima grčkog šampiona.

"Sve zajedno mogu da nas raduju činjenice da Borac izlazi van granica BiH i da mnogi cijene naš rad i plan funkcionisanja kluba koji smo zacrtali. Darko Kovačević istinski voli ove krajeve i učinićemo sve da do ove utakmice dođe. Bili bismo zaista počastvovani kada bismo u jednoj prijateljskoj utakmici odmjerili snage sa učesnikom Lige šampiona i klubom koji je čak 44 puta bio šampion svoje zemlje, te 27 puta osvajač kup-takmičenja", istakao je Zeljković, navodeći da se, između ostalog, razgovaralo i o razvoju omladinske škole i saradnji na tom polju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi