Borac pod imperativom protiv Rudara

Marić razmišlja samo o pobjedi

Borac pod imperativom protiv Rudara

Borac večeras od 18 sati na Gradskom stadionu dočekuje prijedorski Rudar u susretu koji je od velike važnosti za Banjalučane, koji se bore za sam vrh tabele sa Željezničarom.

Banjalučani su u prošlom kolu poraženi na Grbavici od direktnog konkurenta za naslov prvaka, pa sada imaju imperativ pobjede nad Rudarom, žele li održati korak sa liderom prvenstva.

"Iako možda važimo za favorite u ovoj utakmici, siguran sam da neće biti lako. Susret sa Rudarom za nas je od velike važnosti i ne smijemo sebi dopustiti da kiksamo na svom terenu. Čekaćemo poraz Željezničara i tražiti priliku da se izjednačimo po broju bodova sa Sarajlijama na tabeli. Prva prilika biće nam Rudar i ne smijemo sebi dopustiti da razmišljamo i o čemu drugom sem pobjedi", rekao je za SportSport.ba trener Banjalučana Zoran Marić.

Marić u večerašnjem susretu neće moći računati na suspendovanog Duška Sakana, a za utakmicu sa Rudarom upitan je nastup Ljubiše Vukelje i Vuleta Trivunovića, koji se nisu oporavili od povreda.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.