Borac poražen od Vojvodine u prijateljskoj utakmici

Meč za spas banjalučkog kluba

Borac poražen od Vojvodine u prijateljskoj utakmici

Na Gradskom stadionu u Banjaluci odigrana je prijateljska utakmica između Borca i Vojvodine za spas banjalučkog kluba. Vojvodina je pred 3.000 gledalaca slavila rezultatom 4:1, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun kluba iz Platonove ulice.

Do vođstva su stigli gosti u 19. minutu, kada je Borčevog čuvara mreže Branislava Ružića savladao Jovan Stojanović. U 24. minutu Novosađani su udvostručili prednost, kada je loptu štoperu Borca Iliji Daniloviću na ivici šesnaeaterca ukrao Dragan Karanov i ponovo primorao Ružića na kapitulaciju.

Borac je 120 sekundi kasnije uspio smanjiti zaostatak preko Fedora Predragovića, međutim već u 31. minuti ponovo je semafor pokazivao "+2" za Vojvodinu. Treći gol za goste postigao je Slobodan Novaković, da bi konačnih 4:1 u 58. minuti postavio Luka Grgić.

Vrijedi istaći da su fudbaleri Vojvodine na teren istrčali u dresovima posebno dizajniranim za ovaj meč, na kojima je bila ispisana poruka "Ne damo Borac", koju su u nekoliko navrata poslale zapadna i istočna tribina Gradskog stadiona. Na tribini na kojoj su se nalazili Lešinari istaknute su dvije parole kojima su se prozvali odgovorni i nadležni za cjelokupnu situaciju u i oko kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.