Borac postigao dogovor sa Oliverom Jandrićem

Meč između Borca i Širokog se ipak igra

Borac postigao dogovor sa Oliverom Jandrićem

Nekadašnji kapiten Borca Oliver Jandrić postigao je dogovor sa bivšim klubom sa kojim je u sporu, pa će se sutrašnji meč između Borca i Širokog Brijega ipak igrati sa početkom od 19 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Jandrić se danas sastao sa predsjednikom Borca Srđanom Šuputom, a tokom razgovora u četiri oka bio je korektan pregovarač, prenosi zvanični portal FK Borac.

Borac i Jandrić će sutra u 10 sati potpisati sporazum koji će odmah putem faksa biti proslijeđen u NFS BiH kako bi se stekli uslovi za odigravanje utakmice u večernjem terminu.

Jandrić je podcrtao da u budućnosti s njegove strane neće biti ultimatuma uoči važnih utakmica Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.