Borac pred angažovanjem velikog pojačanja, čeka se Radnik

Sjajni golman mijenja sredinu

Borac pred angažovanjem velikog pojačanja, čeka se Radnik · Saznajemo

A. Čaušević

FK Borac će u narednom periodu angažovati nekoliko zvučnih pojačanja, barem za premijerligaške standarde.

"Naš budžet je isprogramiran. Zadovoljni smo, radimo na pripremi ekipe koja će moći iznijeti prvenstvo kako treba. Mi se trudimo da sa budžetom i sa igračkim kadrom budemo blizu velike četvorke", istaknuli su iz Borca nakon današnjeg žrijeba parova predstojeće sezone Premijer lige.

Da su u banjalučkom klubu ozbiljni pokazuje i interes za Mladena Lučića, jednog od najboljih golmana bh. prvenstva.

Za SportSport.ba iz izvora bliskom Borcu potvrđeno je da prvak BiH iz 2011. godine želi angažovati Lučića.

Za sada prepreku predstavlja Lučićev ugovor s Radnikom koji traje do 2020. godine. Međutim, iskusni čuvar mreže sa bijeljinskim klubom ima usmeni dogovor da može napustiti klub i prije isteka ugovora.

Ukoliko Radnik dopusti prelazak Lučiću u Borac bio bi to njegov povratak u redove popularnog Velikana iz Platonove gdje je već branio na na proljeće 2012. godine.

Eventualni dolazak 33-godišnjaka među stative Borca bi sigurno predstavljao veliko pojačanje za povratnika u elitu bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da Lučić zaista razmišlja o promjeni sredine pokazuje i potez Radnika koji je nedavno angažovao Dalibora Kozića, također veoma dobrog i pouzdanog golmana.

Inače, Borac će novu sezonu otvoriti gostovanju Željezničaru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BN78
Lucic ili na klupu ili neka donese obestećenje!!! Kad je klub grcao u problemima,pobjegao je u Slaviju pod geslom da telu da bude blizu kuce,e kada je Slavija ispala i Radnik stao na noge,opet je podnio rep i dodao,e sad bi opet da ide,neka ide ali ovaj put zauvijek i da se nikada ne vrati u klub ,naravno uz obestećenje ili ga staviti na klupu da bude rezerva Kozicu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi