Borac protiv Lausanne sa 6 pojačanja

Marić zna sastav za sutra

Borac protiv Lausanne sa 6 pojačanja

Ekipa banjalučkog Borca sutra igra prvu utakmicu drugog pretkola Evropske lige protiv Lausanne u Švajcarskoj.

Trener aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine Zoran Marić zna početni sastav koji će se suprostaviti švajcarskom predstavniku sutra.

"Činjenica je da smo imali veom amalo vremena za pripreme, ali smo odradili veliki posao tokom boravka u Novom Sadu. Bez obzira na nedostatak vremena, mislim da smo uspjeli ukomponovati mnoge stvari. U startnoj postavi naći će se čak šest novih igrača, što svakako nije malo. To su Asmir Avdukić, Vukašin Benović, Boris Raspudić, Borislav Mikić, Milan Muminović i Stevo Nikolić", rekao je na konferenciji za medije Marić.

Napadač banjalučke ekipe Stevo Nikolić bio je oprezan u najavi sutrašnjeg dvoboja.

"Siguran da ću ja i moji saigrači dati sve od sebe na terenu da ostvarimo povoljan rezultat. Iskreno, nama bi odgovaralo i 0:0, ali trudićemo se da dođemo do tog gola, koji bi nam olakšao stvari u revanšu", kazao je Nikolić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije