Borac protiv Leotara i tradicije

Banjalučane dočekuje neugodno gostovanje

Borac protiv Leotara i tradicije

Bez Vuleta Trivunovića i Aleksandra Radulovića, a sa oporavljenim Mladenom Žižovićem, fudbaleri Borca dočekuju utakmicu protiv Leotara u Trebinju. Na Policama Borac nikad nije uspio da pobijedi Leotar u borbi za bodove, pa će Slobodan Starčević i njegovi igrači imati i dodatni motiv.

"Ovo je za nas jako bitna utakmica u kojoj će igrači imati težak zadatak. Nismo trenirali jedan dan pa nam je to u nekoj mjeri poremetilo ritam priprema za ovaj susret, ali ne sumnjam ćemo pružiti dobru partiju i da ćemo se na kraju radovati pobjedi. Respektujemo Leotar koji na svom terenu igra uvijek dobro, ali i mi imamo svoje adute koji su jači od onih koje ima naš naredni protivnik", rekao je Starčević.

 

Branislav Krunić će i u ovom susretu da bude pokretačka snaga Borca u duelu protiv svog matičnog kluba.

 

"Nadam se da će obe ekipe opravdati renome koji imaju Borac i Leotar i da će biti dobrog fudbala. Mislim da smo mi u  pojedinim linijama mnogo kvalitetniji i to bi moglo da presudi u našu korist", rekao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Utakmica između Leotara i Borca igra se u subotu od 13:30 u Trebinju

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.