Borac remizirao u Antaliji
Trener Vlado Jagodić zadovoljan igrom Borca

U test meču sa ukrajinskom Zarijom

Borac remizirao u Antaliji

Fudbaleri Borca na pripremama u Antaliji odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u kojoj su remizirali sa ukrajinskom Zarijom, rezultatom  1:1.

Naš tim došao je u vodstvo golom Dejana Raševića u šestom minutu susreta, a konačan rezultat postavio je Dmihani u 35.

“Odigrali smo veoma dobru utakmicu protiv Ukrajinaca. Mogu reći da smo u pojedinim dijelovima susreta bili i bolji. Nemam apsolutno nikakvih zamjerki na angažman mojih igrača. Odlično smo radili u dosadašnjem toku pripreme, a vjerujem da ćemo se, ovdje u Turskoj, uigrati po svim linijama tima. Imamo respektabilnu ekipu koja može napraviti puno u nastavku Premijer lige BiH. Sada sam I definitivno uvjeren u to…”, rekao je u telefonskom razgovoru iz Turske, Vlado Jagodić, trener Borca.
  
Borac sutra igra drugu test utakmicu u pomenutom turskom ljetovalištu. Izabranici trenera Jagodića snage će odmijeriti sa švajacarskim drugoligašem, Ville.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.