Borac rutinski protiv Karanovca

Kup Grada Banja Luka

Borac rutinski protiv Karanovca

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca napravili su sjajnu uvertiru pred prvo kolo play-offa prvenstva Republike Srpske sa ekipom Kozare, nakon što su danas sa 3:0 bili bolji u četvrtfinalu Kupa Grada Banja Luka od Karanovca.

Vule Trivunović u njegovi izabranici meč su praktično završili već u prvih 45 minuta utakmice. Mlađahni Perišić dva puta se našao u ulozi egzekutora, dok je tačku na susret stavio Gedeon Guzina pogotkom pred kraj prvog poluvremena.

U drugoj dionici meča, crveno-plavi su diktirali tempo protiv ekipe koja se nalazi na drugom mjestu Regionalne lige Republike Srpske grupa Zapad. Međutim, na semaforu je stajao rezultat iz prvog perioda pa je tako Velikan iz Platonove obezbjedio plasman u narednu fazu turnira.

Podsjetimo, u prvom krugu pomenutog takmičenja, Borac je eliminisao ekipu Vrbasa, slavivši sa velikih 7:1.

Finale Kupa Grada Banja Luka igra se 25. maja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi