Ivković i Vasoski odredili "ratnike" za jako važnu utakmicu u Banjaluci

Sastavi Borca i Sarajeva

Ivković i Vasoski odredili "ratnike" za jako važnu utakmicu u Banjaluci

Edmir Škorić

Derbi meč 28. kola Premijer lige BiH odigraće Borac i Sarajevo.

Meč u Banjaluci igra se od 17 sati i mogao bi uveliko odrediti posljednjeg putnika u Evropu. HŠK Zrinjski je siguran, Tuzla City jednom nogom je već u Evropi, a postavlja se pitanje hoće li Borac ili Sarajevo s njima. Postoji mogućnost da i jedni i drugi to učine ukoliko bordo tim osvoji Kup BiH.

Bez obzira na to, u Sarajevu žele izboriti treće mjesto u prvenstvu i za to im je neophodna pobjeda danas na jako teškom gostovanju.

Iako je prvobitno bilo odlučeno da gostujući navijači ne mogu na stadion, na kraju je promijenjena odluka i Sarajevo će takođe imati veliku podršku s tribina.

Treneri Tomislav Ivković i Aleksandar Vasoski odredili su sastave.

Borac: Ćetković, Ćorić, Begić, Donald, Vojnović, Subić, Lukić, Meleg, Ayaz, Milojević, Vušurović

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo: Dizdarević, Dupovac, Lazić, Hebibović, Pidro, Šećerović, Đokanović, Varešanović, Avramovski, Velkoski i Bagarić.

Podsjetimo, Borac je treći na tabeli sa 46 bodova, dok Sarajevo ima 39 i nalazi se na četvrtom mjestu. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dragan_B
Kakve ba ratnike kakav ba važan meč.. kad se scenario zna unaprijed.. pobjednik odlučen davno.. odluku sprovode sudije i to je to..
2 3
Plavivozdobarskroz
Svasta ocm, navijam za sarajevo u ovom duelu jer smo prije svega bosnjaci pa tek onda horde i manijaci ali covjek pored toliko igraca stavi bolikurce Dupovca, Velkoskog, Bagarica, Hebibovica...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi