Borac se razišao sa još dvojicom fudbalera
Foto: FK Borac

Rubrika 'odlasci'

Borac se razišao sa još dvojicom fudbalera

Uz brojna pojačanja, posljednjih je dana u Borcu iz Banjaluke aktivna i rubrika 'odlasci'.

Trener Branislav Krunić uveliko radi na slaganju igračke križaljke kako bi crveno-plavi što jači dočekali narednu sezonu u Premijer ligi, a u Platonovoj su, čini se, blizu da kompletiraju kadar.

Nakon što su postignuti dogovori sa Denisom Čomorom i Srđanom Vujaklijom, čelnici novog bh. premijerligaša u međuvremenu su odlučili i da se raziđu s nekoliko fudbalera. Naime, uz Nemanju Lekanića, crveno-plavi dres naredne sezone neće nositi ni napadač Igor Aničić i stoper Bojan Batar.

Radi se o igračima koji u prethodnom periodu nisu pretjerano bili u planovima Borca, pa je raskid saradnje, više-manje, bio i očekivan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nešto ranije opremu Borca razdužili su još Kenan Topolović, Dejan Zarić, Stefan Dujaković, Aleksandar Popović, Delimir Bajić, Miloš Žeravica, Nikola Mojović i Bojan Burazor.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Borac se približava Sarajevu i Zrinjskom, nekoliko igrača su doveli vanserijskih, imaće pun stadion iza sebe, ako im dobro krene, na zimu će dati još toliko para na pojačanja
0 9
VelaHavle
Hahahaha kako je neko ovaj Borwc medijski uzdigao... smijesna ekipa sa.smijesnim trenerom... ovo ce se raspasti do 10. kola... nisu dva igraca doveli da valjaju, al konstantno se nesto o njima prica, u red favorita ih se svrstava... valjda jer su sami rekli da ce krasti igrace zelji i sarajevu hahahaha... jaca proslogodisnja krupa od njih
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi