Borac siguran protiv Metalleghea

Banjalučani ubjedljivi

Borac siguran protiv Metalleghea

Samir Mlaćo

U generalci pred početak drugog dijela sezone nogometaši banjalučkog Borca sa 3:0 savladali su danas federalnog prvoligaša Metalleghe BSI.

Banjalučani su od početka pokazali mnogo više, a incijativu su krunisali u 39. minuti kada je zimsko pojačanje Mahović pogodio za 1:0. Samo dva minuta kasnije Kunić je povisio na 2:0, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

I Jajčani su imali par lijepih prilika u prvom poluvremenu, međutim Vujica nije bio na nivou i mreža Borca se nije zatresla.

Metalleghe je zaprijetilo u drugom poluvremenu preko Pavlovića, no njegov šut je završio pored gola.

Do kraja meča Borac je postigao još jedan pogodak i završilo je 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

FK Borac - NK Metalleghe BSI 3:0 (2:0)

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi