Borac nastavlja da pojačava drugog premijerligaša

Novi transfer

Borac nastavlja da pojačava drugog premijerligaša

A. Čaušević

Je li Borac našao svoju filijalu u Premijer ligi?

Bivši prvak BiH je za trenera izabrao Nenada Lalatovića dok je ekipu pojačalo nekoliko zvučnih imena kao što su Benjamin Tatar, Goran Zakarić i Darko Lazić.

Pored njih novi članovi svlačionice Banjalučana su postali Momčilo Mrkaić, Milan Spremo, Nikola Andrić te Nedeljko Piščvić.

Brojni dolasci, automatski znače da je nekolicina igrača postala višak te će s njima biti raskinuti ugovori ili će biti poslani na posudbu.

U petak je stigla vijest o nastavku saradanje Borca i debitanta u Premijer ligi, dobojske Sloge koja također traži pojačanja.

Borac i Sloga su završili već drugi zajednički posao pošto je nakon Marka Kujundžića sada u redove kluba iz Doboja stigao i Luka Kulenović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kulenović je prošle sezone igrao na posudbi u Rudar Prijedoru, dolaskom Lalatovića njegov status u Borcu se nije promijenio te je ubrzo našao novi klub.

Interasnatno da će u prvom kolu nove sezone Premijer lige snage odmjeriti upravo Borac i Sloga. Meč će se igrati u Banja Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Sigurni bodovi za Borac. Zato nije Krupa ni usla. Nisu se smjeli ni buniti, hebiga.
7 2
Ljacmu1
Zato su ih i ubacili u ligu
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi