Borac u pobjedničkom duhu dočekuje drugi dio sezone

Banjolučani savladali Tekstilac

Borac u pobjedničkom duhu dočekuje drugi dio sezone

D. Vejo

Nogometaši Borca savladali su Tekstilac iz Dervente s 2:0 u pripremnoj utakmici.

Borac je u posljednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak sezone na Gradskom stadionu bio bolji od RS prvoligaša.

Vodeći gol za Banjolučane postigao je iskusni Darko Maletić u 43. minuti. Uglavnom se igralo na sredini terena, a konkretniji je bio tim iz Platonove, koji je imao dvije stopostotne šanse.

Drugo poluvrijeme proteklo je u znaku crveno-plavih. Od samog starta druge dionice fudbaleri Borca krenuli su agresivno. Samo jedan tim je postojao na terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa svih strana stizali su udarci na vrata gostujuće ekipe što je i kulminiralo u 80. minutu meča. Samo sedam minuta nakon što je ušao u igru, Lazar Marjanović probija bedem plavih i drugim pogotkom na utakmici postavlja konačnih 2:0.

Ovo je bila posljednja pripremna utakmica koju je tim iz Bl odigrao pred nastavak proljetnog dijela sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi