Borac u subotu protiv Slobode Novi Grad

U sklopu priprema

Borac u subotu protiv Slobode Novi Grad

D. Vejo

Iza fudbalera banjalučkog Borca je tri nedjelje vrijednog truda i rada u sklopu zimskih priprema za nastavak Prve lige Republike Srpke.

Nakon što su u prvoj kontrolnoj utakmici bili sigurno protiv ekipa BSK-a na svom terenu (3:0), sada slijedi i drugi test meč.

Banjaučani će za protivnika imati ekipu Slobode iz Novog Grada, koja se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Zapad, a gdje zauzima drugu poziciju na tabeli.

U dva poluvremena, šef struke Velikana iz Platonove izvest će dvije postave. Priliku da zaigraju imat će sve igrači. 

Utakmica između Borca i Slobode Novi Grad igra se u subotu sa početkom od 13 sati na pomoćnom terenu iza sjeverne tribine.

Do kraja priprema, crveno-plavi će imati još tri prijateljske utakmice. 

Podsjetimo, Borac je jučer napustio desni bek Srđan Bečelić kojeg je rukovodstvo Banjalučana otpisalo u nastavku sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi