Borac u subotu zakazao generalku sa Kozarom

Posljednji kontrolni meč

Borac u subotu zakazao generalku sa Kozarom

D. Vejo

Zimski pripremni ciklus za fudbalere banjalučkog Borca završava generalnom provjerom protiv Kozare iz Gradiške.

Šef struke Velikana iz Platonove Vule Trivunović imat će priliku da po posljednji put vidi igrače na djelu, te tako donese konačan sud kada je u pitanju prvih 11 tokom proljećnog dijela Prve lige Republike Srpske.

Pred crveno-plavima je dobro poznat izazov. Kozara im je ujedno konkurent u ligi, a crveno-bijeli se trenutno nalaze na šestoj poziciji na tabeli.

Do sada, Banjalučani su odigrali četiri kontrolna meča te ostvarili isto toliko pobjeda uz skor od 18 postignutih pogodaka i tri primljena, što je za svaku pohvalu. Trenutno, na probi u redovima Borca nalazi se Japanac Rio Suzuki koji je prije desetak dana stigao iz Dinama dva. Igra na poziciji krilnog napadača i ima 18 godina.

Meč između Kozare i Borca zakazan je za subotu sa početkom od 14 sati u Banjaluci.

Podsjetimo, prvu utakmicu za bodove jesenji šampion Prve lige RS igrat će u Derventi protiv tamošnje ekipe Tekstilca u okviru 17. kola.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi