Borac želi nazad Ognjena Vranješa

U21 reprezentativac BiH vraća se u Banja Luku?

Borac želi nazad Ognjena Vranješa

Mladi fudbaler beogradske Crvene zvezde Ognjen Vranješ mogao bi se vratiti u redove banjalučkog Borca u januarskom prelaznom roku.

Delegacija banjalučke ekipe boravi ovih dana u Beogradu, gdje sa predstavnicima Crvene zvezde ima razgovore o više tema, a jedna od njih je i povratak mladog Ognjena Vranješa na Gradski stadion.

"Nama bi Vranješ u pravom smislu bio pojačanja i sa predstavnicima Crvene zvezde želimo da razgovaramo i o toj temi. Ne znamo kakvi su njihovi planovi u vezi ovog fudbalera, ali pokušaćemo naći riješenje s kojim bi sve strane bile zadovoljne", rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Ognjen je brat Stojana Vranješa, također fudbalera Borca i svoje je prve fudbalske korake napravio u banjalučkoj ekipi, nakon čega je otišao u Beograd u Crvenu zvezdu. Mladi Vranješ član je fudbalske U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je do sada odigrao 11 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti