Borče Sredojević najbliži klupi Veleža

Aktivnosti u mostarskom klubu

Borče Sredojević najbliži klupi Veleža

U redovima mostarskog Veleža ovih dana brojne su mnoge aktivnosti. Prije svega, traži se novi trener koji će sjediti na klupi Rođenih i naredne sezone.

Direktor Veleža Sedin Tanović jučer je sazvao sastanak privrednika, prijatelja kluba, kako bi se pokušala naći finansijska forma za narednu sezonu u Veležu.

"Pozvao sam veći broj privrednika, prijatelja Veleža da vidimo kako finansijski pomoći klubu. Odazvalo se desetak ljudi, dok su drugi pozvani bili opravdano odsutni. Tokom ove sedmice održaćemo još nekoliko sastanaka i ja se nadam pozitivnom ishodu", kazao je Tanović za SportSport.ba.

Što se tiče novog trenera mostarskog kluba, i tu su neke stvari jasnije. Naime, kako saznajemo, najbliži trenerskoj klupi Veleža je pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine Borče Sredojević. Osim njega, kandidati su još Sead Halilhodžić, Sakib Malkočević, Ratko Ninković i Milomir Odović.

Međutim, na imenovanje novog trenera ipak će se malo pričekati, s obzirom na to da finansijska konstrukcija za narednu sezonu još uvijek nije finalizirana.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.