Borcu i Veležu ponovo prijeti suspenzija

Borcu i Veležu ponovo prijeti suspenzija

O. Lekić

Banjalučki Borac i mostarski Velež definitivno pamte mnogo ljepše dane u svojoj bogatoj historiji.

Ova dva kluba spala su na niske grane i čini se da svakim danom stižu sve lošije vijesti za njih. Ovom dvojcu ponovo prijeti suspenzija...

"Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj 12.04.2016. godine u Sarajevu, rješavajući zahtjev igrača FK Borac Banja Luka Miloša Žeravice vezano za finansijska potraživanja, pa se na osnovu člana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim putem traži očitovanje:

- Od FK Borac Banja Luka, a odnosi se na zahtjev finansijsko potraţivanje igrača Miloša Žeravice (U prilogu odluke i vansudsko poravnanje duga). Imenovani klub je dužan dostaviti dokaz o izvršenoj uplati i očitovanje do utorka 19.04.2016. godine u NS/FS BiH, (Odjel za takmičenje). U suprotnom klubu će se izreći zabrana odigravanja prvenstvenih i kup utakmica.

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 12.04.2016. godine u Sarajevu, rješavajući zahtjeve igrača: Miloša Reljića, Anesa Haurdića i Dejana Jankovića, vezano za finansijska potraživanja, pa se na osnovu ćlana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim putem traži očitovanje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- Od FK Velež Mostar, a odnosi se na finansijska potraţivanja za igrače: Miloša Reljića, Anesa Haurdića i Dejana Jankovića (U prilogu odluke i vansudsko poravnanje duga). Imenovani klub je dužan dostaviti dokaze o izvršenim uplatama i očitovanje do utorka 19.04.2016. godine u NS/FS BiH, (Odjel za takmičenje). U suprotnom klubu će se izreći zabrana odigravanja prvenstvenih i kup utakmica."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi