Borcu remi u Foči, ali su i dalje lideri

Prva liga RS

Borcu remi u Foči, ali su i dalje lideri

D. Vejo

Vlado Jagodić i njegovi izabranici nisu uspjeli da se domognu čitavog plijena u Foči.

Oni su prije nekoliko trenutaka odigrali slabašnih 0:0 sa ekipom Sutjeske koja je prije ovog susreta zabilježila čak šest uzastopnih poraza.

Velikan iz Platonove bio je konkretniji tokom čitavog meča. Kada su u pitanju prvih 45 minuta, Borac je stvorio nekoliko izuzetno dobrih šansi, koje nažalost nisu pretvorene u gol, pa se na odmor odlazi s rezultatom 0:0.

U istom ritmu, crveno-plavi su nastavili i drugu dionicu susreta. Pokušaji sa strana nisu urodili polodom, pa je tako nakon 90 minuta rezultat glasio 0:0, te je svakom pripao po bod.

Uprkos remiju, Borac je zadržao lidersku poziciju s tim da ga u stopu prati Rudar iz Prijedora koji je danas deklasirao ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada na svom terenu (4:0).

Za Borac nastupali su Avdukić, Mlabašić, Erić, Vejnović, Dujković, Delić, Raspudić, Antić, Guzina, Danilović i Bečelić.

Domaći tim činili su Petrović, N. Drakul, Mrgud, Cicović, Đoković, Mojović, Šuka, Ivanović, Radović, Danilović i R. Drakul.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti