Borcu se priključio novi napadač

Ide na pripreme u Tursku

Borcu se priključio novi napadač

Ekipi Borca iz Banjaluke danas se priključio tamnoputi napadač Mamodou Jallow.

Do početka sezone "crveno-plavi" namjeravaju dodatno da osnaže konkurenciju u navalnom redu. Jedan od fudbalera s kojim se vode pregovori je Brazilac Vinicius Araujo koji je svojevremeno bio i član Valencije, no kako su male šanse da dođe do dogovora, okrenuli su se u Borcu drugim rješenjima.

Tako se danas na treningu Borca pojavio 23-godišnji Mamadou Jallow. Radi se o igraču iz Gambije koji ima državljanstvo SAD-a, a sa Borcem će putovati i na pripreme u Tursku gdje će kroz treninge i pripremne utakmice imati priliku da se dokaže treneru Branislavu Kruniću.

Posljednjih godinu dana Jallow je proveo nastupajući u Rumuniji za tim po imenu Dacia Unirea Braila, koji se takmiči u trećem rangu takmičenja, a u osam mečeva jesenas je postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučani inače u ponedjeljak putuju na pripreme u Tursku. U Antaliji bi se trebali zadržati do 10. februara, a u tom periodu planirano je i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi