Bordaeux u finišu slavio protiv Rennesa, Prciću ni minut

Zasjeli na čelo tabele

Bordaeux u finišu slavio protiv Rennesa, Prciću ni minut

Fudbaleri Bordaeuxa su, barem na kratko, uspjeli prestići Marseille i zasjesti na čelo francuske Ligue 1. Danas su protiv Rennesa uspjeli u finišu slomiti otpor Rennesa i osvojiti sva tri boda.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo ozbiljnijim prilikama, a na prava uzbuđenja čekalo se sve do finiša utakmice. Prvo je rezervista Khazri pogodio za 1:0 i tako Bordeaux doveo u rezultatsku prednost, ali je stvari na početak vratio Habibou samo šest minuta kasnije.

Vrijedan gol za domaće postigao je Toure u 94. minuti i tako Bordaeuxu omogućio mjesto lidera, barem do susreta između Marseillea i St. Etiennea koji se igra večeras. Dodajmo tome da u redovima poraženog Rennesa Sanjin Prcić nije dobijao priliku za igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.