Bordeaux pobijedio Monaco, za Kneževe pogodio 17-godišnjak

Francuska Ligue 1, 3. kolo

Bordeaux pobijedio Monaco, za Kneževe pogodio 17-godišnjak

Fudbaleri Bordeauxa pobijedili su danas na domaćem terenu Monaco sa 2:1 u okviru 3. kola Ligue 1. 

Prvo poluvrijeme je proteklo bez većih uzbuđenja i prilika, pa se na odmor otišlo bez golova.

U nastavku meča gledatelji su mogli vidjeti mnogo zanimljivih situacija, a sve je počelo u 48. minuti kada je Kamano pogodio za vodstvo domaćih i to sa bijele tačke.

Ipak, slavlje domaćih je trajalo vrlo kratko jer je u igru 11 minuta kasnije ušao 17-godišnji Pellegrini, a samo četiri minute poslije je izjednačio rezultat. To nije bilo sve od ove sjajne utakmice, a uzbuđenja su se nastavila u 86. minuti kada je Bordeaux dobio penal, ali ga je Samuel Kalu promašio. Ipak, domaći su do trijumfa uspjeli da dođu u drugoj minuti sudijske nadoknade kada je Kamano pogodio za veliko slavlje.

Bili su ovo prvi bodovi za Bordeaux ove sezone, dok je Monaco ostalo na četiri boda koja je osvojio u prva dva kola.

Ligue 1, 3. kolo:

Bordeaux - Monaco 2:1

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi