Bordeaux preko Lensa do treće pozicije

Fantastična igra ekipe sa Chaban-Delmas stadiona

Bordeaux preko Lensa do treće pozicije

Prvu utakmicu današnjeg programa 13. kola francuske Lige 1 na stadionu Felix-Bollaert odigrali su Lens i Bordeaux. Gosti su slavili rezultatom 2:1. 

Na prvi pogodak čekalo se do 24. minute susreta, a onda je mrežu Belona zatresao Kharzi, za vodstvo gostiju iz Bordeauxa. Ekipa sa Chaban-Delmas stadiona do dva gola prednosti dolazi u 41. minuti susreta. 

Kharzi je ovaj put u ulozi asistenta, a mrežu Lensa trese Diabate. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta na stadionu Felix-Bollaert 2:0 za Bordeaux. 

Domaćin je do utješnog gola stigao u 74. minuti susreta. Precizan sa bijele tačke bio je Touzghar. Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuska, Liga 1, 13. kolo:

Lens-Bordeaux 1:2 (Touzghar 74/Khazri 24, Diabate 41)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.