Bordeaux želi Chamakha nazad

Bordeaux želi Chamakha nazad

Predsjednik Bordeauxa, Jean-Luis Triaud, je otkrio da želi vratiti svog bivšeg igrača, Marouanea Chamakha, u klub.

Francuski klub se nada da može vratiti Chamakha, koji je prošlog ljeta otišao u Arsenal. On je dobro započeo u Arsenalu i imao je svoju minutažu, ali ga Arsene Wenger još uvijek nije uvrstio u prvi tim ove sezone. Konkurencija u napadu je velika, a prvi napadač Topnika, Robin van Persie, briljira i nalazi se na vrhu liste strijelaca Premiershipa.

"U zadnja 2 mjeseca sam poslao četiri ili pet poruka, pitajući da li je Chamakh voljan da se vrati u Bordeaux. Također, slao sam poruke Arseneu Wengeru u zadnje vrijeme, ali odgovor nisam dobio", izjavio je Jean-Luis Triaud.

Marouane Chamakh je nastupio 230 puta za Bordeaux, postigavši 56 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.