Bordo Day 29. septembra

Projekat FK Sarajevo u novom terminu

Bordo Day 29. septembra

A. Haznadarević

Nakon što je zbog vremenskih neprilika otkazano održavanje projekta "Bordo Day" iz uprave FK Sarajevo je odlučeno da se druženje bordo momčadi sa građanima održi u subotu 29. septembra.

Kao što je i prvi put planirano, Trg Oslobođenja - Alija Izetbegović je mjesto održavanja Bordo Day-a, a građani će se imati priliku družiti sa igračima, postati članovi kluba, izvaditi polugodišnju, odnosno godišnju kartu ili kupovati rekvizite FK Sarajevo u mobilnom Fan Shopu.

 

Ono što će posebno biti zanimljivo je dio programa u kojem će navijači biti u prilici izvođenjem jedanesteraca testirati golmane svog omiljenog kluba, a drugi golman tima sa koševa Almin Abdihodžić je istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"29.9. mene i Deju očekuje jedna istinska provjera na Bordo day-u. Mnogi navijači će htjeti da nam postignu gol, ali vjerujte neće im biti lahko", smatra Abdihodžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.