Bordo momci predvode listu najboljih strijelaca

Hadžić i Belošević po sedam golova

Bordo momci predvode listu najboljih strijelaca

Edmir Škorić

Dva igrača Sarajeva dijele prvu poziciju na listi najboljih strijelaca BH Telecom Premijer lige poslije sedam odigranih kola.

U subotu i nedjelju su završeni susreti sedmog kola, a s dva pogotka Leotaru na Policama u 3:0 pobjedi Sarajeva Emir Hadžić se izjednačio na vrhu liste najboljih strijelaca sa svojim suigračem Zoranom Beloševićem. Njih dvojica sada imaju po sedam golova.

 

Na trećem mjestu je Joco Stokić, napadač banjalučkog Borca koji je Rudaru "utrpao" dva gola u 4:0 pobjedi u nedjelju navečer. Mladi Veležov ofanzivac Anel Hebibović ima četiri, koliko i GOŠK-ov Sabahudin Jusufbašić,

 

Po tri pogotka postigli su Jasmin Mešanović (Čelik), Borislav Mikić (Rudar), Pero Stojkić (Zrinjski) i Muamer Svraka (Željezničar).

 

Lista strijelaca:

7 - Hadžić, Belošević (Sarajevo)

5 -Stokić (Borac)

4 - Hebibović (Velež), Jusubašić (GOŠK)

3 - Mešanović (Čelik). Mikić (Rudar), Stojkić (Zrinjski), Svraka (Željezničar

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Kompletnu listu strijelaca možete vidjeti OVDJE.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.