Bordo momci stigli na Maltu

Revanš susret prvog pretkola Evropa lige

Bordo momci stigli na Maltu

A. Haznadarević

Ekipa FK Sarajevo stigla je na Maltu, gdje će u četvrtak odigrati uzvratni susret sa Hiberniansom u okviru prvog pretkola Evropa lige.

Nakon napornog putovanja autobusom do Bolonje, nočenja, te leta avionom, bordo momčad je konačno stigla na odredište, gdje će u četvrtak pokušati potvrditi pozitivan rezultat sa Koševa.

Iako naš tim drži vodstvo od velikih 5:2, defanzivac Sarajeva Denis Čomor ipak posdjeća da još uvijek ništa nije gotovo:

"Mislim da još uvijek ništa nije riješeno, i da se ne smijemo opustiti. Ima još dosta toga da se uradi. Međutim, imamo tri gola prednosti, pa sada trebamo pokazati svoju veličinu. Želimo opravdati ulogu favorita u ovom dvomeču", istakao je Čomor , te dodao:

"Želio bih navijačima poručiti da ćemo dati sve od sebe kako bi u najboljem svijetlu pokazali naš klub, ali i grad Sarajevo", poručio je dvadesetdvogodišnji defanzivac.

Meč Hiberniansa i FK Sarajevo se igra u četvrtak sa početkom u 19 sati i 30 minuta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije