Bordo tim u Mostar po pobjedu
Alen Škoro

Sarajevo gostuje Zrinjskom u Kupu BiH

Bordo tim u Mostar po pobjedu

Sarajevo danas igra jednu od najbitnih utakmica sezone u Mostaru protiv Zrinjskog u okviru fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine.

Prva utakmica protv Zrinjskog na Koševu završena je rezultatom 1:1. Sigurno da ovaj rezultat ide u korist ekipi Zrinjskog, ali ni bordo momčad se neće unaprijed predati.

"Nama je ova utakmica veoma bitna. Moramo ganjati rezultat, jer je Zrinjski napravio veliki posao u prvom susretu. Ipak, imamo snage i znanja da ih savladamo. Moram reći i to da je Zrinjski zaista snažna ekipa, ali mi ćemo ih savladati i poručit ću našim navijačima da idemo dalje", rekao je Alen Škoro za SportSport.ba.

Najbolji igrač Sarajeva na utakmici prošlog kola Premijer lige BiH protiv Zvijezde, također je optimista.

"Zrinjski je sigurno jedna od najboljih ekipa u BiH. Mi, međutim, nemamo nikakvih kalkucacija i naše se zna - moramo dati gol. Velika je stvar što će igarti Škoro, on i ja možemo sigurno zabiti gol. Nama je cilj osvajanje ovog trofeja, zato sam siguran da ćemo proći Zrinjski", rekao je Alen Avdić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.