Bordo tim znatno oslabljen, ekipi priključena tri juniora

Sarajevo otputovalo za Ugljevik

Bordo tim znatno oslabljen, ekipi priključena tri juniora

FK Sarajevo je jutros otputovao u Ugljevik, gdje će se u srijedu u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sastati sa ekipom Radnika.

Bordo tim je spletom raznih okolnosti znatno oslabljen pred važan duel koji slijedi, a šef stručnog štaba Dženan Uščuplić bio je primoran iz Akademije timu priključiti trojicu talentovanih juniora,  Tarika Handžića, Emedina Herića i Advana Kadušića.

Oni su zajedno sa ostatkom tima otputovali u Ugljevik, gdje će nešto kasnije na glavnom stadionu odraditi popodnevni trening.

Šef stručnog štaba za meč protiv Radnika neće moći računati na povrijeđene Purića, Barića, Alispahića, Duljevića, dok je i Cimirot povrijeđen, no najvjerovatnije će stisnuti zube i pomoći kolegama. Benko će meč propustiti zbog žutih kartona, dok su Radovac i Mihojević odsutni zbog obaveza u juniorskoj reprezentaciji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti