Borini na ljekarskim pregledima u Milanu

Novo pojačanje za Rossonere

Borini na ljekarskim pregledima u Milanu

Ekipa Milana danas će zvanično dobiti novo pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što su doveli Andre Silvu, Ricarda Rodrigueza, Matea Musacchija i Francka Kessiea, klub sa San Sira danas će pojačati i uskoro bivši napadač Sunderlanda Fabio Borini. 

Ovaj 26-godišnji napadač dolazi na San Siro na posudbu i to nakon veoma loše sezone koju je imao u Senderlandu. Naime, on je prošle sezone na 24 odigrana meča postigao svega dva pogotka i nikome nije jasno čime je zaslužio poziv u Milan. 

Rossoneri će zadržati opciju da kupe ovog fudbalera, a za to bi narednog ljeta trebali izdvojit oko 5,5 miliona funti. Podsjetimo, Borini je do sada promijenio veliki broj klubova, a najpoznatiji za koje je odigrao su Liverpool, Roma i Chelsea. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi