Boris Milekić karijeru nastavlja u Leotaru

Bio na probnom radu u Veležu

Boris Milekić karijeru nastavlja u Leotaru

O. Lekić

Iako se činilo da će Boris Milekić iz Donjeg Srema pojačati Velež, od toga na kraju ipak neće biti ništa. Ibro Rahimić se nakon desetak dana provedenih u Mostaru Milekiću zahvalio, a njegova nova destinacija će biti Trebinje.

Naime, ovaj srbijanski fudbaler dogovorio je saradnju s Leotarom, tako da će dres ovog kluba nositi u proljetnom dijelu premijerligaške sezone.

Također, Anel Čurić je i zvanično bivši igrač Veleža, s obzirom da je uredno riješio problem oko papirologije. Nova destincija će vrlo vjerovatno ponovo biti Čurićev matični Travnik.

Sa druge strane, Admir Vladavić će po svemu sudeći umjesto u Ostravi proljetni dio sezone provesti u dresu Veleža. Osim Vladavića nova lica su Aldin Šišić, Amir Zolj, Senedin Oštraković, Matijas Pejić te Bojan Letić, krilni napadač pristigao iz Kozare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.