Boris Pavić i zvanično napustio klupu Viteza

Vitez u potrazi za trenerom

Boris Pavić i zvanično napustio klupu Viteza

S. Mlaćo

Boris Pavić od danas i zvanično više nije šef stručnog štaba NK Vitez. 

Ovaj trenerski stručnjak nakon subotnjeg remija sa Olimpicom (0:0), ponudio je ostavku rukovodstvu  kluba, istakavši da se pojedinci vezani za klub ne razumiju u  nogomet te da imaju mnogo veće ambicije od realnih.

Ipak, u subotu navečer iz NK Vitez oglasili su se putem zvanične facebook stranice.

"S obzirom da se na nekim sportskim portalima špekulira o ostavci trenera Pavića, iz Uprave NK Viteza rekli su kako službeno ostavka od trenera nije primljena te se on očekuje na treningu koji je zakazao u ponedjeljak", istaknuto je na istoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba saznaje,  Pavić neće voditi današnji trening koji je zakazan za 16 sati, a igrači su obaviješteni dao je njihov sada već bivši trener i zvanično podnio ostavku te napustio klub.

Vitez se nakon deset odigranih kola nalazi na devetom mjestu sa 12 osvojenih bodova, a u narednom kolu u goste će ekipi Krupe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi