Borjan: Zvezdo dođi, čekamo te

Golman Ludogoreca o potencijalnom rivalu

Borjan: Zvezdo dođi, čekamo te

D. Vejo

Ukoliko prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, prema prvim procjenama svoja koplja će ukrstiti bugarski Ludogorec i srbijanska Crvena zvezda.

Dok iz tabora crveno-bijelih smiruju tenzije, u bugarskom timu vlada drugačija atmosfera. Naime, oni su spremni za tim kao što je Zvezda i s nestrpljenjem iščekuju taj meč.

"Zvezda je odličan rival. Prava provjera za nas, da vidimo gdje smo i šta smo. Ne bojimo se nikog pa tako ni njih. Neka dođu, čekamo ih", rekao je za medije golman Ludogoreca, Milan Borjan.

Ludogorec u utorak igra drugi meč kvalifilacija protiv ekipe Mladosti iz Podgorice. Prvi susret je završio 2:0 u korist bugarskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi