Borriello ispred Inzaghija?

Borriello ispred Inzaghija?

Edmir Škorić

Očajni Milan danas će pokušati pobjedom na stadionu Artemio Franchi protiv Siene otvoriti Seriju A, a poslije ozljede vratio se napadač Marco Borriello, pa će trener Rossonera Leonardo imati slatkih briga.

Loše su odigrali pripremne susrete, ali ono što može radovati sve Milanove fanove jest oporavak napadača Marca Borriella. 27-godišnjak je u prošloj sezoni imao tek sedam nastupa u crveno-crnom dresu, ali je u pripremnim utakmicama dosta toga pokazao.

Stoga, mnogi su mišljenja da bi upravo Borriello trebao započeti utakmicu u vrhu napada uz Pata. Italijasnki tv voditelj, Mauro Suma, sugerira da bivši igrač Genoe mora biti u startnoj postavi.

"Borriello bi trebao igrati u napadu sa Patom i Ronaldinhom protiv Siene. U zadnje vrijeme on se nalazi u top formi i Leonardo bi mu trebao dati priliku ispred Inzaghija."

Ipak, zadnju riječ ima Brazilac Leonardo, a mnogo lakše bi mu, bez sumnje, bilo da može računati na holandskog napadača Klaas Jan Huntelaara.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti