Borriello napušta Milan?

"Otjerao" ga Ibrahimović

Borriello napušta Milan?

Edmir Škorić

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića u Milan, sve je izglednije da će redove Rossonera napustiti italijanski napadač Marco Borriello, za kojeg se navodno interesuje Juventus.

Borriello će morati dobro razmisliti o svojoj budućnosti, budući da je skoro pa sigurno da će napadački tandem na San Siru ove sezone sačinjavati Brazilac Alexandre Pato i Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

"Procijenit ću moju situaciju i donijeti pravu odluku. Jasno je da mi je sada ostalo malo prostora za igru", kazao je Borriello, a da je njegov odlazak blizu nagovijestio je i predsjednik Milana, Silvio Berlusconi.

"On najbolje poznaje trenutno stanje i na njemu je da odluči što je najbolje za njegovu karijeru", dodaje Berlusconi.

Italijanski mediji pišu kako bi Borriella u svojim redovima željeli čelnici Juventusa, nakon što su raskinuli saradanju sa iskusnim francuskim napadačem Davidom Trezeguetom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.