Borriello u Juventusu do kraja sezone

Roma posudila italijanskog napadača Staroj dami

Borriello u Juventusu do kraja sezone

Vodeći tim italijanskog prvenstva, Juventus, dogovorio je posudbu napadača Rome, Marca Borriella, do kraja sezone, objavljeno je na zvaničnoj stranici torinskog giganta.

Juventus će za posudbu platiti 500 000 eura, a imat će i mogućnost trajnog otkupa ugovora na kraju sezone, za osam miliona.

Borriello nije uspio izboriti mjesto u prvom timu Rome, pa je odlučio promijeniti sredinu, a odmah po dolasku u Juventus, istakao je da mu je čast igrati za jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova i da je iznenađen igrama koje Juve pruža ove sezone, te da će dati svoj makimum u dresu Stare dame, kako bi postigli što bolje rezultate.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.