Borriello: Znam postizati golove
Reakcija Borriella nakon promašene prilike protiv Sjeverne Irske

Napadač Rome se pravda nakon utakmice sa Sjevernom Irskom

Borriello: Znam postizati golove

Nakon neuspjeha Italije protiv Sjeverne Irske, Marco Boriello koji je u ovom susretu promašio nekoliko dobrih prilika, pravda se i traži novu šansu.

Italija je u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine odigrala bez golova sa Sjevernom Irskom na Windsor Paru, ali im na ruku ide neuspjeh reprezentacije Srbije koja je u gostima poražena od Estonije.

Napadač Rome, Marco Boriello je imao dosta izglednih prilika, no nije uspio zatresti mrežu domaćina.

"Trčao sam sprint oko 40 metara i pobjegao sam protivničkom igraču pet metara. Želio sam šutati u dalji ugao, međutim golman me je pročitao", kaže Marco Boriello, te dodaje:

"Imam razloga za žaljenje, ali naučit ću nešto iz ovoga. Imali smo desetak prilika, ali ne treba zaboraviti da znam postizati golove."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti