Borussia Dortmund dovodi veznjaka Bayer Leverkusena

Castro na meti Borussije

Borussia Dortmund dovodi veznjaka Bayer Leverkusena

Adnan Beganović

Vezni fudbaler Gonzalo Castro u ljetnom prelaznom roku bi mogao napustiti redove Bayer Leverkusena.

Castro i Apotekari imaju važeći ugovor do ljeta naredne godine, no još uvijek nisu postigli dogovor oko produžetka saradnje.

Njemački mediji pišu da Borussia Dortmund s mnogo zanimanja prati razvoj situacije, te da će Castra pokušati dovesti ukoliko ne postigne dogovor s Bayerom.

Njegovo obeštećenje iznosi 11 miliona eura, što za Borussiju ne predstavlja problem. Castro je u ovoj sezoni za Bayer odigrao 20 utakmica u Bundesligi, postigao je dva pogotka, kojima je dodao devet asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.