Borussia saopštila cijenu Barceloni i Arsenalu za golmana

Cijena nije velika

Borussia saopštila cijenu Barceloni i Arsenalu za golmana

Midhat Šljivak

Borussia iz Moenchengladbacha će na kraju sezone prodati mladog golmana Marca-Andrea ter Stegena, a danas je rukovodstvo ovog tima postavilo cijenu za sjajnog čuvara mreže.

Barcelona ili Arsenal, koji su pokazivali najviše interesa za ovog golmana, moraće izdvojiti osam i po miliona eura, što je cijena koja je postavljena, nakon što Ter Stegen nije želio produžiti ugovor.

"Marc-Andre nije prihvatio ponudu koju smo mu poslali, a pretpostavljamo da će se na ljeto pridružiti klubu čije se ime često spominje u medijima, odnosno Barceloni. Međutim, mi nismo dobili nikakvu službenu ponudu", rekao je sportski direktor Borussije Max Eberl.

Barceloni vjerovatno neće imati problema s ovom odštetom, kao ni Arsenal, koji je također u proteklih nekoliko mjeseci pokazivao interes za njemačkog reprezentativca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.