Borussia u ratu s Herthom
Lucas Barrios - sjajan igrač

Bitka za Barrosa

Borussia u ratu s Herthom

Borussia Dortmund je objavila da se nalazi u pregovorima s napadačem Colo-Cola i reprezentacije Čilea Lucasom Barriosom, što je odmah izazvalo burne reakcije u redovima Herthe koja već duže vremena vodi pregovore s ovim igračem.

Borussia je ozbiljna u svojim namjerama da dovede ovog odličnog igrača, ali biće jako teško s obzirom da je berlinski klub već dobro poodmakao u pregovorima. Colo-Colo je već odbio ponude Nancya i Espanyola za dvadesetčetverogodišnjeg napadača, koje su iznosile oko 8 miliona eura. Situaciju oko Barrosa bi najbolje mogao iskoristiti Werder Bremen koji je također zainteresovan za njegove usluge. Naime, Barros je veliki prijatelj s Werderovim napadačem Claudiom Pizarrom koji se na ljeto vraća u Chelsea, pa bi sam Pizarro mogao odigrati bitnu ulogu kada je u pitanju budući klub reprezentativca Čilea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.