Borussija traži zamjenu za Barriosa

Borussija traži zamjenu za Barriosa

Napadač Bayerna Miroslav Klose našao se na meti Borussije Dortmund, koja traži zamjenu za Lucasa Barriosa, jer za ovog Paragvajca imaju ponudu koju je teško odbiti.

Naime, finansijski veoma stabilni ruski klub Zenit iz St. Petersubrga spremio je za ovog napadača ekipe iz Dortmunda čak 20 miliona eura, a za Barriosa su još zainteresovani Real Madrid, Milan i Chelsea.

Svjesni da će Barriosa teško zadržati u Dortmundu i naredne sezone, čelnici Borussije su se odlučili potražiti zamjenu za njega, a kao prvi na listi želja spominje se njemački reprezentativac Miroslav Klose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.