Borussija želi Realov dvojac

Borussija se pojačava

Borussija želi Realov dvojac

Midhat Šljivak

Aktuelni viceprvak Njemačke Borussija iz Dortmunda pokušaće na ljeto angažovati dva igrača madridskog Reala.

Mnogobrojni evropski mediji donijeli su danas informaciju kako tim iz Dortmunda ima namjeru angažovati golmana Kraljeva Diega Lopeza, te njemačkog veznjaka Samija Khediru.

Rukovodstvo njemačkog tima najavilo je veoma aktivnu ulogu u ljetnom prelaznom roku, a navodno je glavna meta trenera Jurgena Kloppa njemački reprezentativac Sami Khedira. 

Interesantno je zanimanje Borussije za golmana Diega Lopeza, kojeg želi i Manchester City, a Khedira bi vrlo lako mogao stići u Dortmund s obzirom da je Real pokazao interes za veznjaka Borussije Ilkaya Gundogana.

Borussija također namjerava angažovati i napadača, koji bi zamijenio Roberta Lewandowskog, koji na ljeto prelazi u velikog rivala, minhenski Bayern.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.