Bosanac predstavljen na Weserstadionu

Junuzović, koji nastupa za Austriju, pojačanje Werdera

Bosanac predstavljen na Weserstadionu

Zlatko Junuzović, austrijski reprezentativac koji je rođen u Bijeljini, danas je zvanično predstavljen kao novi član njemačkog Werder Bremena.

Junuzović je jutros prošao ljekarske preglede nakon čega je potpisao ugovor sa Werderom, prema kojem bi na Weserstadionu trebao ostati do 2015. godine.

Austrijski reprezentativac, koji je u Njemačku došao iz bečke Austrije, vjerovatno će debitovati za novu ekipu u nedjelju protiv Freiburga na gostovanju.

U prvom dijelu ove sezone 24-godišnji veznjak odigrao je 19 utakmica za Austriju i postigao osam golova, te upisao osam asistencija. Za bečku ekipu odigrao je 209 susreta, postigavši 33 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.