Bosanci i Hercegovci preplavili Stockholm!

Plavo-žuta euforija

Bosanci i Hercegovci preplavili Stockholm!

Više od 25.000 navijača Bosne i Hercegovine trenutno se nalazi na tribinama i oko Rasunda stadiona! Zmajevi igraju na domaćem terenu!

Naša selekcija imaće ogromnu podršku u večerašnjem prijateljskom susretu u glavnom gradu Švedske. Teško je u ovom trenutku davati tačne procjene, ali čini se da je čak 25.000, pa možda i više naših navijača preplavili su stadion i okolne objekte.

Naša tribina i u ovom trenutku se puniBosanci i Hercegovci stižu sa svih strana, iz cijele Evrope, Amerike… a njima se priključilo i nekoliko hiljada Afrikanaca, Arapa i Turaka koji nose plavo-žuta obilježja i koji će večeras svoje srce dati našim momcima.

Stocholm danas više liči na neki bosanski šeher, nego na nordijsku prijestolnicu i sasvim je sigurno da “domaćinima” neće biti lako igrati pred hiljadama ljiljana iz cijelog svijeta.

Uskoro donosimo još fotografija atmosfere sa ulica i tribina…


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti