Bosanci i Hercegovci uvjereni u pobjedu
Hoće li se i večeras slaviti na ulicama bh. gradova?

Anketa na forumu SportSport.ba

Bosanci i Hercegovci uvjereni u pobjedu

U anketi postavljenoj na našem forumu uz temu “Armenija – BiH” čak 91% posjetilaca odgovorilo je da će BiH u Armeniji slaviti pobjedu.

Forumaši SportSport.ba uvjereni su da pobjeda u Armeniji neće doći u pitanje. Samo 3% je onih koji misle da Armenija može večeras izvući bod, dok je 6% onih koji smatraju da domaći mogu i pobijediti.

Građani Bosne i Hercegovine željno isčekuju naredne dvije utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine koje bi mogle donijeti i konačno razriješenje situacije u grupi u kojoj Bosna i Hercegovina sada zauzima jako dobro drugo mjesto. Nakon dva početna poraza od relativno jačih reprezentacija bh. momci su konačno pokazali zube i pokazali su svima da sa ovog prostora još uvijek stižu jako dobri fudbaleri.

Spahić i momci će prvu meč loptu imati u Jerevanu protiv naizgled bezopasnih, ali munjevitih Armenaca koji su i mnogo jačim reprezentacijama znali pomrsiti račune. U subotu reprezentacija BIH treba da odigra znalački i oprezno, ali ne treba da precijeni kvalitet Armenije koja je realno par stepenice ispod reprezentacije BIH. Nakon zadnjeg sudijskog zvižduka nadajmo se da ce saldo reprezentacije BIH biti povećan za tri boda, te da ce sa ta tri boda i puno elana  uspješno apsolvirati i utakmicu protiv Turske 9. septenbra u Zenici.

Reprezentacija Turske, sa sjajnim individualcima dolazi u Zenicu po tri boda, ali nadajmo se i vjerujmo da će im se planovi debelo izjaloviti i da će se vratiti kući  podvijena repa.

Zato poruka svima kojima je reprezentacija u srcu da večeras budu uz naše momke šta god da se desi, a onda dođu u Zenicu i dlanovima i grlima isprate reprezentaciju BIH na putu do baraža, a kasnije ako se poklope satovi sudbine i na Svjetsko prvenstvo u JAR-u 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.