Bošnjaković kandidat za klupu Mladosti?

Bošnjaković kandidat za klupu Mladosti?

S. Mlaćo

Mladost je u potrazi za nasljednikom Fahrudina Šolbića, a kako smo jutros i objavili, jedan od glavnih kandidata za 'vruću' klupu Dobojlija je Nermin Bašić.

Pored Bašića, u igri za trenersku klupu Mladosti je i Milenko Bošnjaković.

Bošnjaković je u Premijer ligi vodio Zvijezdu 09, Tuzlu City i Slobodu, a radio je i u Drini Zvornik, Slavenu Živinice, FK Radnički Lukavac...

Istakao se svojim temperamentnom ali i kvalitetnim radom u kojem je posebno isticao odnos sa saigračima, odnosnu harmoniju bez koje je teško očekivati bila kakav uspjeh u zajedničkom radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve će biti jasnije u narednim danima kada se u BiH iz Turske vraća i prvi čovjek Dobojlija Mensur Mušija, a bilo kako bilo, Mladost čeka težak posao. U subotu stiže FK Sarajevo, a zatim slijedi gostovanje sredinom sedmice Slobodi, dok za naredni vikend stiže drugi premijerligaš iz Tuzle, FK Tuzla City.

Podsjetimo, Mladost je u prvom meču poražena kod Borca 6:0.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RocknRolla
Promjenite trenera koji daje ostave poslije 90 minuta sa trenerom koji nije sklon davati ostavke poslije 90 minuta. Mladost novi stari clan FBIH.
7 2
Dobar i radan trener.Najbolja opcija za trenera Mladosti
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi