Bošnjaković: Nadam se reflektorima zbog zdravlja igrača

Pobjeda Tuzlaka u Doboj Kaknju

Bošnjaković: Nadam se reflektorima zbog zdravlja igrača

S. Mlaćo

Do nova tri boda nogometaši Tuzle City došli su na gostovanju kod Mladosti. Tuzlaci su zasluženo slavili i na svom kontu sada imaju devet bodova.

Trener Tuzle City Milenko Bošnjaković bio je zadovoljan nakon meča.

"Ovo su tri velika boda za nas. Potvrdili smo pobjedu protiv Borca i pokazali da se ekipa polako diže. Vratilo smo poljuljano samopouzdanje, pokazali smo da možemo i idemo dalje. Posebno bih pohvalio naše igrače koji su ostvarili pobjedu u nehumanim uslovima. Ovu utakmicu je bilo teško gledati a ne igrati. Nadam se da će uskoro svi klubovi morati imati reflektore kako se ne bi ugrozilo zdravlje igrača", kazao je Bošnjaković.

Promjene u timu djelovale su pozitivno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije jednostavno napraviti roster kada ste ograničeni brojem igrača do 21 godine. Protiv Mladosti smo željeli do pobjede i zato smo krenuli sa dva napadača plus sa ofanzivnim Beganovićem i Husejinovićem. Žao mi je zbog povreda ove dvojice posljednjih, ali vjerujem da će se oporaviti do Zrinjskog", kazao je Bošnjaković.

Pripreme za Zrinjski nogometaši Tuzle City počinju sutra.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi