Bošnjaković: Predstavljeni smo kao pretedenti za titulu, ali...
Tuzla City želi da popravi negativan utisak koji su ostavili u duelu protiv Radnika

Trener Tuzla Cityja želi pobjedu protiv Borca

Bošnjaković: Predstavljeni smo kao pretedenti za titulu, ali...

E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja ovaj vikend u okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Tušanj dočekuju ekipu Borca.

Tim povodom u prostorijama kluba u Simin Hanu organizovana je press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Milenko Bošnjaković i fudbaler Samir Efendić.

"Odigrali smo do sada dvije utakmice, poslije prve sam upozoravao da to nije bilo bajno ni moćno. Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi. Odigrali smo  kriminalno lošu utakmicu u Bijeljini protiv Radnika koji nas je nadigrao u svim segmentima fudbalske igre. Imperativ pobjede nameće se protiv Borca, kako bi vratili neophodni mir u kući ", rekao je Bošnjaković.

Kapiten ekipe Samir Efendić istakao je da se loše izdanje kao u susretu protiv Radnika ne smije ponoviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Protiv Radnika odigrali smo izuzetno lošu utakmicu, koju ne smijemo više ponoviti. Cijelu sedmicu smo posvetili pripremama za Borac, vidjeli smo sve njihove mane i prednosti i mislim da nas neće imati čime iznenaditi. Posebno bi istakao njihove napadače koji su dosta dobri, koji će imati sigurno ključnu ulogu u sutrašnjem susretu. U svaki susret moramo uči maksimalno skoncentrisani, ako želimo da ostvarimo novu pobjedu, a zaista ne sumnjam da će tako i biti sutra", rekao je Efendić.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Borca na rasporedu je sutra sa početkom u 20:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Reprezentativac
Viza titulu,, Manisi ti normalan jarane iditi pohitno na banju nedze date malo opuste
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi