Bošnjaković: Rezultat je realan, tu smo gdje jesmo

Tuzla City i Željezničar remizirali

Bošnjaković: Rezultat je realan, tu smo gdje jesmo

Admin Čaušević

U sjajnom derbiju Tuzla City i Željezničar su podijelili bodove odigravši 2:2.

Trener tuzlanskog premijerligaša Milenko Bošnjaković je u prvom komentaru poslije utakmice kazao da je remi najrealniji ishod susreta. 

"Odlična utakmica, prava prvenstvena, drago mi je što je publika uživala u susretu. Cilj je bio da pobijedimo i da se vratimo na prvo mjesto, ali nismo uspjeli. Rezultat je realan i zadovoljni smo rezultatom kako se odvijala situacija na terenu", rekao je Bošnjaković nakon utakmice.

Trener Tuzla Cityja je prezadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prezadovoljan sam, prezadovoljni su i ljudi u klubu i predsjednik Azmir Husić. Tu smo gdje jesmo, igramo dobro, imam dobru grupu momaka, idemo kolo po kolo, nastavit ćemo u ovom tempu", kazao je Bošnjaković.

Prije reprezentativne pauze Tuzla City će igrati protiv Veleža u Kupu te Zvijezde 09 u prvenstvu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izet
moglo je i bolje ,ali sta je tu je samo naprijed i velike cestitke za prikazanu igru u prvenstvu
4 0
K79
Al zašto svaki put mora spominjati Husica !? nikad nisam čuo da ni jedan drugi trener spominje predsjednika kluba , zbog čega?!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi